Néhány kényelmesen használható és magas hangminőséget adó megoldást javaslok számítógépes zene és filmlejátszáshoz, hiszen a komoly hardvere önmagában még nem elég a sikerhez:

 

jRiver Media Center

 

jRiver

Rengeteg beállítási lehetőséget adó, sok eszközt támogató audio és videó lejátszó szoftver távvezérlési lehetőséggel, akár okostelefonról, vagy másik PC-ről is vezérelhetjük a szórakozást. Media streamer szerverként is üzemel, tehát a család minden tagját képes kiszolgálni műsoranyaggal.

 

 

 

ROON Player

 

 

Roon

Minőségi zenelejátszó alkalmazás modern felülettel, kiterjedt hálózati szolgáltatásokkal, erős vállalati támogatással, sok integrálható zeneszolgáltatókkal, mobil távvezérelhetőséggel.

 

 

 

 

 

Audiophile Optimizer

 

 

Audiophile Optimizer

Windows rendszerek alapos audio optimalizálásához elengedhetetlen eszköz. Segítségével sok felesleges munkától kímélhetjük meg a gépünket.

 

 

 

 

Fidelizer

 

 

Fidelizer

Előbbinél szerényebb tudású, egyszerű felületű, de szintén hatékony szoftveres optimalizáló megoldás. Ingyenes és fizetős verzióban is elérhető.

 

 

 

KODI

 

KODI

Barátságos felületű, könnyen használható, szabadon konfigurálható, kitűnő kép- és hangminőséget eredményező, intelligens, ingyenes filmlejátszó alkalmazás felső szintű házimozi élményhez.